Vilka är vi

Textbox Section

Peressa Accessories grundades med visionen att göra det lyxiga tillgängligt för alla.

När företaget valde att gå in i marknaden, hade de två entreprenörerna, Joel & Alexander med sig vetskapen om en stor efterfrågan, samt en brist på utbudet av herrsmycken.
Med inspiration av andra märken produktutvecklade de smycken som håller hög kvalitativ standard samt som tilltalar en bred publik.
Tanken bakom märket är att alla människor skall kunna bära accessoarer från Peressa Accessories. Oavsett om man bär kostym, eller en casual tröja, fungerar våra produkter för alla.

Produkterna är noga designade så att de skall gå att kombinera med de olika kollektionerna.

 

Att bära Peressa

Textbox Section

Genom att bära ett smycke från Peressa, bär du som konsument en lyxvara som har designats noga för att upprätthålla den standard du har som kund.

Varje smycke har ett eget värde och namn, och kan väl kombineras med andra smycken från våra kollektioner.

Varje smycke bär med sig en känsla av stil, mystik och lyx och är därför ett bra komplement oavsett vart du som konsument befinner dig i världen.

 

Historia

Textbox Section

Det hela började under en taxiresa i en mindre stad på Spaniens östkust. Det kom på tal om det begränsade utbudet av armband på marknaden, med känsla av lyx och mystik. Hur kunde man kombinera de två ingredienserna med enkelhet?

Svaret fanns mitt framför dem. Taxichauffören hade nämligen ett pärlarmband med macramé han stolt visade upp.
Där och då föddes idén som nu kallas för Peressa. De båda entreprenörerna åkte runt i olika juvelaffärer för att hitta något man kunde kombinera med de simpla banden. Efter både inspiration från Spanien & på internet fann Joel & Alexander det som idag är Peressa Accessories.